Felhasználó:

Jelszó:

Cégünk bemutatása

A Prime Asset Consulting Kft. 2009. tavaszán alakult azzal a céllal, hogy a gazdasági válság kapcsán kialakult problémákra megoldásokat adjon, és segítséget nyújtsunk az arra rászoruló magánszemélyeknek, cégeknek, vállalkozásoknak. Cégünk szolgáltatásait mindazoknak ajánljuk, akik a szélsőséges piaci körülmények hatására kerültek nehéz helyzetbe, vagy nem pozitív irányban változtak meg az életkörülményei és tanácstalanok a lehetséges kiutat vagy megoldást illetően. Természetesen minden egyéb élethelyzetre is kínálunk megoldásokat ügyfeleinknek. Cégünk küldetésének tekinti az ügyfélközpontú szolgáltatások nyújtását és az egyedi igények kielégítését ebben a folyamatosan és gyorsan változó környezetben.


Függetlenség
A Prime Asset Consulting Kft. szeretné hangsúlyozni független voltát és hogy cégünk nem kapcsolható semmilyen nemzetközi pénzügyi vállalkozáshoz, illetve személyhez. Ennek okán nem közvetítjük és nem ajánljuk egyik pénzügyi vállalkozás konkrét termékét vagy szolgáltatását sem (kiemelten: bankok, biztosítók, nyugdíjpénztárak, brókercégek), így jutalékot sem kapunk tőlük. Ez biztosítja számunkra, hogy objektívek és függetlenek tudunk maradni, amelyből ügyfeleink profitálnak és ténylegesen olyan megoldásokat kapnak, amelyekre szükségük van.

A Prime Asset Consulting Kft. a Fővárosi Törvényszék (korábban: Fővárosi Bíróság) mint Cégbíróság 2009. március 17-én kelt Végzésében foglaltak alapján folytatja gazdasági tevékenységét.