Felhasználó:

Jelszó:

Megoldások minden élethelyzetre

Magyarországon a pénzügyi kultúra kialakulásának meglehetősen rövid múltja van, ezért sokan egyáltalán nem, vagy csak nehezen igazodnak el pénzügyek világában. Cégünk nem kíván senkiből profi tőzsdést vagy befektetési gurut képezni, viszont segít megérteni és eligazodni a pénzügyekben.
Mindezt úgy kívánjuk elérni, hogy egy konkrét egyéni problémára, problémakörre, élethelyzetre adunk ügyfeleinknek egyénre és/vagy háztartásra szabott komplex megoldást.

Amiben a legjobbak vagyunk

Cégünk a befektetések és megtakarítások specialistája, de természetesen minden egyéb ügyben is segítünk Önnek! A Prime Asset Consulting Kft. szolgáltatásai segítenek eligazodni a pénzügyek világában és megtaláljuk a legmegfelelőbb megoldást Önnek, legyen szó megtakarításról, hitelről vagy bármilyen pénzügyi kérdésről.

Függetlenség

A Prime Asset Consulting Kft. szeretné hangsúlyozni független voltát, és hogy cégünk nem kapcsolható semmilyen nemzetközi pénzügyi vállalkozáshoz, illetve személyhez. Cégünk nem közvetíti és nem ajánlja egyik pénzügyi vállalkozás konkrét termékét vagy szolgáltatását sem (kiemelten: bankok, biztosítók, nyugdíjpénztárak, brókercégek), így jutalékot sem kapunk tőlük.
Ez biztosítja számunkra, hogy objektívek és függetlenek tudunk maradni, amelyből ügyfeleink profitálnak és ténylegesen olyan megoldásokat kapnak, amelyekre szükségük van.

 
Mottó: „Nincs két egyforma probléma, ezért nincs két azonos megoldás sem.”


Díjazásunk

Az első konzultáció minden kedves ügyfelünk részére INGYENES (maximum 1 óra), minden további alkalom bruttó 20.000,- Ft / megkezdett óra.
Természetesen a kérdéskör bonyolultságától és a munkaráfordítástól függően általában egyedi díjszabást alkalmazunk, amelynek mértékére vonatkozóan az első találkozó tapasztalatai alapján teszünk ajánlatot.

A pénzügyeivel kapcsolatos kérdéseivel vagy problémájával kérjük keressen bennünket bizalommal, köszönjük!